fbpx

Desenvolupament Web
i Botigues Online

"vull una web que inspiri confiança als meus clients"

Les nostres pàgines web i botigues son
creatives, modernes i funcionals

Incorporen els darrers avenços en desenvolupament web, posicionament i normatives legals

Dissenyem i desenvolupem pàgines web i botigues online modernes, creatives i funcionals, complint amb les normatives legals i les millors pràctiques de SEO per garantir una presència efectiva a Google.

Webs 100% responsive

Desenvolupament WordPress, Prestashop, etc.. amb les millors funcionalitats i efectes per oferir una imatge elegant i professional que converteixi les visites en clients. Totalment adaptada a tots els dispositius: ordinadors, tauletes i smartphones.
1

Incorporant les millors pràctiques per un bon posicionament a Google

A través d'una bona arquitectura en el desenvolupament de la teva web, una bona feina SEO on page (keywords i linkbuilding) i la creació d'un sitemap amb alta a Google Search Console.
2

Complint el Reglament Andorrà i Europeu de protecció de dades

A més de la inclusió de la Política de Cookies, l'Avís Legal i la Política de Privadesa, tots els Formularis de Contacte inclouen la primera capa informativa i la casella de marcació "checkbox" obligatòria per sol·licitar recollida de dades personals.
3

La teva web serà el millor comercial de vendes amb una imatge professional de la teva empresa.

Vull una web on destaquin els meus productes davant la meva competència

Una pàgina web que transmeti confiança en els productes i serveis

La importancia del disseny

Un bon disseny proporciona confiança i mostra la alta exigència de qualitat del seu propietari

Una web rentable

Necessites tenir presència a internet. Però NO de qualsevol manera, ni amb qualsevol web.

La importancia de la imatge

Els teus productes o serveis seran jutjats per la imatge que transmeti la teva pàgina web.

Que serveixi als teus objectius

La teva web servirà per comparar la qualitat dels teus productes o serveis amb els de la teva competència.

Desenvolupament web · Desenvolupament web ·
Botigues Online · Botigues Online · Botigues Online ·

Els nostres darrers projectes

cada pàgina és diferent, paga només pel que necessitis

Podem incloure qualsevol dels elements o funcions que necessitis

La teva pàgina web és la teva targeta de visita, l'aparador de la teva botiga i estarà a la vista de milers de persones

encara tens dubtes?

Preguntes freqüents

Aquesta és potser la primera pregunta que gairebé tothom es fa quan pensen tenir una web per al seu negoci. La resposta no és simple per això nosaltres personalitzem cada pressupost segons les característiques, elements i funcions necessàries per la teva web.

Quan rebis el pressupost podràs veure detallat el preu de cadascun dels components: seccions, bloc, idiomes i qualsevol altra funcionalitat que hagis triat.

Per començar pots optar per una web de Pàgina única (Inici) també coneguda com One Page que inclou tot el necessari per tenir una web completa, és totalment operativa i surt molt més econòmica. Aquesta és una bona opció per començar, si no es disposa de molts recursos econòmics, ja que les webs són modulars i sempre hi podem afegir, més endavant, més seccions segons va creixent el teu negoci.

El domini és el nom de la nostra pàgina web, poden ser .ad .com .ad .org . tech etc, cada cop hi ha més tipus. El nostre domini és .com.

Si encara no en tens, el millor és triar un nom fàcil de recordar. Nosaltres podem ajudar-te a triar un bon domini, gestionar la compra i renovacions posteriors. Recorda que s’ha de renovar cada any. 

L’allotjament web o Hosting és on es guarden els fitxers i dades que componen la pàgina web. S’allotgen en ordinadors anomenats Servidors.

Pots allotjar la teva web a qualsevol hosting de la teva elecció. Si decideixes allotjar-la amb nosaltres, el preu varia en funciò de les necessitats de la teva web. Treballem amb proveïdors tant a Andorra, com Espanya, França i Alemanya.

No!

Si ja tens hosting propi o prefereixes gestionar-lo de la teva part, només necessitarem les dades de connexió per instal·lar-te la web al teu hosting, amb el teu domini, quan la web estigui acabada.

Quan es té el certificat SSL, es mostra un cadenat tancat, a la barra superior, davant del nom del web. És un protocol de seguretat que permet que la transmissió de les dades entre el servidor i els usuaris de web (noms d’usuaris, contrasenyes, …) sigui totalment xifrada o encriptada.

Totes les webs allotjades en els nostres servidors tenen el SSL inclòs.

Per descomptat, molts clients professionals i emprenedors, ens van encarregar primer una Web de Pàgina única (One page), per presentar els vostres productes o serveis. Una One Page és una Web completa en totes les seves funcionalitats i que permet tenir una presència a internet i, per tant, ser trobats pels nostres clients potencials.

Com que és una Web modulable, més endavant, en qualsevol moment, podem afegir seccions independents per aprofundir i ampliar els continguts. Així han fet algun dels nostres clients.

Colors corporatius i logo:
Si no tens logotip, ni dossier de marca podem ajudar-te a trobar el professional perfecte pel teu cas. 

Les seccions en què es dividirà la teva web, els textos i les fotos que vols incloure:
És important que generis el contingut per a la teva web de manera original. Copiar contingut d’altres webs, no només t’exposa a poder ser denunciat per infringir drets d’autor, sinó que Google pot detectar contingut duplicat a la teva web i penalitzar-te per això.

Encara que t’hagi preparat una mica més de temps, t’animem a redactar textos originals i únics, així t’assegures el millor resultat per a la teva pàgina.

Les teves dades de contacte:
La teva adreça, telèfon, email o altres.

Camps del formulari de contacte:
Dades que vols preguntar als teus possibles clients i que han de figurar al formulari de Contacte.

Sí, disposes de fins a 3 revisions per suggerir-nos com t’agrada més la web i els canvis que vols.

La forma de pagament és mitjançant transferència bancària. Un cop acceptat el nostre pressupost, t’enviarem un contracte de servei que ens hauràs de tornar signat, en el qual es recullen totes les condicions pactades per protegir les dues parts. Aleshores, et sol·licitarem realitzis el primer ingrés pel 35%,  i la resta quan la teva web estigui ja en funcionament. Si el desenvolupament s’allarga en el temps, et demanarem un segon pagament del 35% a la mitad del timeline.

Les pàgines web creades per Undercoverlab són de propietat del client un cop abonades.

Només hauràs de pagar, com ja hem explicat anteriorment, l’import de la renovació del domini, i el hosting, si està gestionat i allotjada en els nostres servidors.

I si vols despreocupar-te, pots contractar amb nosaltres el nostre servei de manteniment per que el nostre equip s’ocupi de tenir la teva web al dia tant a nivell tècnic com de continguts.

Durant el procés de desenvolupament de la pàgina web pots anar fent tot tipus de suggeriments i canvis segons els limits fixats en el contracte de serveis. Un cop finalitzada i posada a internet, donem la nostra feina per acabat.

Ara bé, si amb el temps vols canvis en el disseny, incorporacions de seccions, textos o fotos, ho pots fer, però estaran subjectes a un nou pressupost.