fbpx

Acció Feminista Andorra

Client
Acció Feminista
Àrees del projecte
Desenvolupament web
Descripció del projecte

L’objectiu principal d’aquest projecte era desenvolupar una pàgina web visualment atractiva per Acció Feminista d’Andorra, destinada a facilitar la difusió de les seves accions. Undercoverlab va proporcionar una solució completa, creant una pàgina web responsive i fàcilment editable pel client, assegurant així una presència digital efectiva.

Situació inicial

Abans de la intervenció d’Undercoverlab, Acció Feminista d’Andorra no comptava amb cap plataforma online per comunicar les seves activitats, depenent exclusivament de les xarxes socials. La necessitat urgent era disposar d’una web que fos fàcil de gestionar i actualitzar.

Solucions

Undercoverlab va implementar una pàgina web WordPress responsive amb una zona de blog autogestionable, permetent al client mantenir el seu contingut de manera independent i senzilla. Aquesta solució va incrementar significativament la visibilitat i l’impacte de les accions d’Acció Feminista d’Andorra, consolidant la seva presència en l’àmbit digital i facilitant una millor comunicació amb el seu públic.