fbpx

Impuls Jove

Client
Cambra de Comerç
Àrees del projecte
Desenvolupament web
Descripció del projecte

Undercoverlab va desenvolupar un projecte multidisciplinari per Impuls Jove que inclou una aplicació mòbil, un dashboard de control per a la gestió del projecte i una pàgina web responsive per a la presentació pública. El projecte, en col·laboració amb la Cambra de Comerç d’Andorra i Andorra Recerca i Innovació, té com a objectiu convertir-se en l’aplicació de referència per als joves d’Andorra en la cerca del seu primer lloc de feina.

Situació inicial

Impuls Jove necessitava una plataforma integral per connectar els joves amb oportunitats laborals, gestionada de manera eficient i amb una presència pública atractiva. Els socis del projecte requerien una solució completa que abordés tant la gestió interna com la interfície pública.

Solucions

Undercoverlab va assumir el desenvolupament complet, des de la concepció tècnica fins al desenvolupament final i el disseny. Es va crear una aplicació mòbil amigable per als usuaris joves, un dashboard de control robust per als administradors del projecte i una pàgina web responsive per augmentar la visibilitat i la interacció amb el públic. Aquestes eines combinades van optimitzar el SEO, millorant la presència digital del projecte i facilitant la connexió entre els joves i les oportunitats laborals a Andorra.