fbpx

Política de Cookies

La web www.undercoverlab.com fa ús de Galetes per facilitar la navegació dels usuaris, millorar el funcionament i l’experiència de l’usuari.

En cap cas, les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar, serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona usuària. Amb l’accés a la web, la persona usuària consent l’ús de galetes, les quals registren dades estadístiques anònimes durant la navegació, conforme la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals.

En accedir a la web, mitjançant un baner s’informa l’usuari de l’existència i ús de Galetes i que si continua navegant s’entendrà que dona el seu consentiment a les esmentades Galetes i l’acceptació de la Política de Galetes. En el mateix baner hi ha un enllaç directe a la Política de Galetes amb informació més detallada i l’opció d’acceptar explícitament la política, així com la possibilitat de modificar la configuració de les Galetes.

1. Què són les Galetes?

Una galeta (“Galeta”) és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el teu navegador quan visites gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la pàgina web sigui capaç de recordar la teva visita quan tornis a navegar per aquesta web. Les Galetes solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuaris, etc. L’objectiu de les Galetes és adaptar el contingut de la web al teu perfil i necessitats. Sense Galetes els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien reduïts notablement.

Les Galetes no poden llegir informació del teu ordinador ni és un virus que pugui causar danys al teu ordinador.

2. Quines Galetes s’utilitzen en aquesta web?

Gestionar les preferències de cookies

Personalitzar les preferències del consentiment

La informació emmagatzemada en les galetes de la web només la utilitzem nosaltres, a excepció de les que s’identifiquen com a galetes de tercers, que les utilitzen i gestionen entitats externes per proporcionar serveis adreçats a millorar els nostres serveis i l’experiència de l’usuari en navegar per la web.

3. Gestió de les Galetes: com activar-les i deshabilitar-les

L’usuari té l’opció d’acceptar les Galetes, bloquejar-les o eliminar-les en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu dispositiu. De manera que l’acceptació inicial pot ser revocada en qualsevol moment per part de l’usuari a través de les opcions de configuració del seu navegador.

A continuació li facilitem els enllaços:

  1. Chrome
  2. Firefox
  3. Safari
  4. Internet Explorer

4. Limitació de responsabilitat

Ni Ulab ni els seus representants legals es fan responsables del contingut i de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers mencionats en aquesta Política de Galetes (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, etcètera).

Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les Galetes i és des d’aquestes eines que has de fer ús del teu dret a eliminació o desactivació d’aquestes.

Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les Galetes per part d’aquests navegadors.

En alguns casos és necessari instal·lar Galetes per tal que el navegador no oblidi la teva decisió de no acceptació d’aquestes.

En el cas de les Galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les Galetes en servidors ubicats als Estats Units i es compromet a no compartir la informació amb tercers, excepte en els casos en els quals sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la teva adreça IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Pot consultar informació detallada sobre això en el següent enllaç.

Darrera actualització: 15 de maig 2023